Website laten maken

Volledig op maat.
Wordpress webdesign.
Gevestigd te Zwolle.

scroll

Professionele website laten maken, inclusief uitmuntende service

Een professionele WordPress website laten maken tegen een betaalbare prijs, met uitmuntende service, persoonlijk klantcontact én compleet op maat gemaakt? Dan ben je aan het juiste adres bij Bureau Kamp in Zwolle!

Vandaag de dag kan je niet meer zonder een website om jezelf of je bedrijf te profileren en te etaleren. Met een relatief kleine investering heb je een prachtig online visitekaartje zónder houdbaarheidsdatum. In tegenstelling tot vele andere marketinginstrumenten kan je talloze jaren met je maatwerk website vooruit.

Een corporate website op maat laten maken? Bureau Kamp heeft WordPress websites ontwikkeld voor bedrijven uit allerlei branches, van IT tot sport, van automotive tot waterschap.

Twijfel je nog of Bureau Kamp de juiste partij is? Lees dan de reviews!

  • 100% responsive

    Alle websites die ik ontwikkel worden op maat gemaakt en daarbij mag aandacht voor het responsive ontwerp niet ontbreken. Je website wordt niet alleen geoptimaliseerd voor desktop, maar uiteraard ook voor tablet en smartphone.
  • Uniek ontwerp

    Elk bedrijf is anders en die eigen identiteit wil je terug laten komen in een ontwerp op maat. De kracht van Bureau Kamp is het ontwikkelen van maatwerk oplossingen, van logo ontwerp tot een op maat ontworpen WordPress website. 
  • Kies voor gemak

    De websites die ik ontwikkel lever ik op in combinatie met het WordPress CMS, een enorm gebruiksvriendelijk systeem waarmee je jouw website gemakkelijk zelf kunt beheren. Het is toegankelijk en intuïtief, een kind kan de was doen! 

Klanten met een lach.

Zelf content toevoegen aan je website; een fluitje van een cent

Bureau Kamp is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op maat gekoppeld aan het WordPress CMS. Met WordPress als content management systeem kan je de website gemakkelijk zelf bijhouden.

Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat je de informatie op je website zelf kunt wijzigen. Foto’s toevoegen, een artikel voor je blog schrijven of een extra pagina aanmaken wordt tevens een fluitje van een cent met de meegeleverde, persoonlijke videohandleiding.

Bureau Kamp is constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign en maatwerk websites ontwikkelen. Kies je voor responsive webdesign, zodat je website op maat ook goed zichtbaar is op tablets en smartphones of wil je gebruik maken van de nieuwste technieken, zoals HTML5 en CSS3? Een website laten maken bij Bureau Kamp is een website gemaakt met het oog op de toekomst.

Ontdek de mogelijkheden

Ook een maatwerk website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.