Website Texeltrips

Website laten maken

Je wilt een professionele website laten maken tegen een betaalbare prijs, met uitmuntende service én compleet op maat gemaakt? Dan ben je aan het juiste adres bij Bureau Kamp in Amsterdam!

Vandaag de dag kan je niet meer zonder een eigen website om jezelf of je bedrijf te profileren en te etaleren. Met een relatief kleine investering heb je al een prachtig online visitekaartje zónder houdbaarheidsdatum. In tegenstelling tot vele andere marketinginstrumenten kan je talloze jaren met je website vooruit.

WordPress

Specialist in WordPress webdesign

Bureau Kamp is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites gekoppeld aan het WordPress CMS. Met WordPress kan je de website op een makkelijke manier zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat je de informatie op je website zelf kunt wijzigen. Nieuwe foto’s toevoegen, een artikel voor je blog schrijven of een extra pagina aanmaken wordt een fluitje van een cent met de meegeleverde, persoonlijke videohandleiding.

Bureau Kamp is constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van websites laten maken. Kies je voor responsive webdesign, zodat je website ook goed zichtbaar is op tablets en smartphones of wil je gebruik maken van de nieuwste technieken, zoals HTML5 en CSS3? Een website laten maken bij Bureau Kamp is een website met het oog op de toekomst.

Tevreden klanten met een WordPress website

*Bovenstaande prijzen zijn indicatief en exclusief BTW

Ook een geweldige WordPress website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag meer over je project.

Neem contact op Vraag offerte aan