Webshop laten maken

Professionele WordPress webshop laten maken, compleet op maat gemaakt. Een webshop door Bureau Kamp laten ontwikkelen betekent één vast contactpersoon en uitmuntende service.

Portfolio Contact opnemen

shopping-basket

WordPress webshop laten maken

Wil je een professionele, op maat gemaakte webshop ontwikkelen? Kies voor Bureau Kamp, een partij met jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk WordPress webshops. Je webshop wordt op maat ontworpen, ontwikkeld en tijdens het gehele proces heb je één vaste contactpersoon.

Je webshop wordt ontwikkeld op basis van het WordPress systeem, waardoor alle voordelen van WordPress ook van toepassing zijn op je webshop. Denk aan de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie, de verrijking van je shop met tal van plugins en de vlekkeloze integratie van webshop en website. Met andere woorden, als je een sterke webshop wilt laten maken, kies dan voor een WordPress webshop.

Waarom een webshop door Bureau Kamp laten ontwikkelen? Lees de reviews!

WooCommerce

WordPress webshop met WooCommerce

Bureau Kamp levert je webshop op met het krachtige WooCommerce, de perfecte basis voor je WordPress webshop. WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er in de basis professioneel en verzorgd uit (wat je niet van elk platform kan zeggen). Met WooCommerce als basis is het een fluitje van een cent om je op maat gemaakte webshop zelfstandig bij te houden, zoals orders verwerken en nieuwe producten toevoegen.

Aangezien WooCommerce een populair en breed geaccepteerd platform is zijn er tal van koppelingen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan Mollie als betaalprovider om betalingen te ontvangen, MyParcel voor gemakkelijke verzendintegratie en Feedback Company voor geautomatiseerde klantbeoordelingen.

Nog niet helemaal bekend met WordPress en WooCommerce? Geen probleem! Met de op maat gemaakte videohandleiding is het een fluitje van een cent om je shop zelfstandig bij te houden!

Tevreden klanten met een WordPress webshop

*Bovenstaande prijzen zijn indicatief en exclusief BTW

Ook een geweldige WordPress webshop laten maken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag meer over je project.

Neem contact op Vraag offerte aan