Webshop laten maken

Volledig op maat.
WooCommerce.
Gevestigd te zwolle.

scroll

WordPress webshop laten maken; specialist in maatwerk

Wil je een professionele, op maat gemaakte webshop ontwikkelen? Kies voor Bureau Kamp, een partij met jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk WordPress webshops. Je webshop wordt op maat ontworpen, ontwikkeld en tijdens het gehele proces heb je één vaste contactpersoon.

Je webshop wordt ontwikkeld op basis van het WordPress systeem, waardoor alle voordelen van WordPress ook van toepassing zijn op je webshop. Denk aan de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie, de verrijking van je shop met tal van plugins en de vlekkeloze integratie van webshop en website. Met andere woorden, als je een sterke webshop wilt laten maken, kies dan voor een WordPress webshop.

Waarom een webshop door Bureau Kamp laten ontwikkelen? Lees de reviews!

  • Volledig responsive

    Alle webshops die ik ontwikkel worden op maat gemaakt en daarbij mag aandacht voor het responsive ontwerp niet ontbreken. Je webshop wordt niet alleen geoptimaliseerd voor desktop, maar uiteraard ook voor tablet en smartphone.
  • Uniek ontwerp

    Elk bedrijf is anders en die eigen identiteit wil je terug laten komen in een ontwerp op maat. De kracht van Bureau Kamp is het ontwikkelen van maatwerk oplossingen, van logo ontwerp tot een op maat ontworpen WordPress webshop.
  • Kies voor gemak

    De webshops die ik ontwikkel lever ik op in combinatie met het WordPress CMS, een enorm gebruiksvriendelijk systeem waarmee je jouw webshop gemakkelijk zelf kunt beheren. Het is toegankelijk en intuïtief, een kind kan de was doen!

Klanten met een lach.

WordPress webshop laten maken met WooCommerce

Bureau Kamp levert je webshop op met het krachtige WooCommerce, de perfecte basis voor je WordPress webshop. WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er in de basis professioneel en verzorgd uit (wat je niet van elk platform kan zeggen). Met WooCommerce als basis is het een fluitje van een cent om je op maat gemaakte webshop zelfstandig bij te houden, zoals orders verwerken en nieuwe producten toevoegen.

Aangezien WooCommerce een populair en breed geaccepteerd platform is zijn er tal van koppelingen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan Mollie als betaalprovider om betalingen te ontvangen, MyParcel voor gemakkelijke verzendintegratie en Feedback Company voor geautomatiseerde klantbeoordelingen.

Nog niet helemaal bekend met WordPress en WooCommerce? Geen probleem! Met de op maat gemaakte videohandleiding is het een fluitje van een cent om je shop zelfstandig bij te houden!

Ook een maatwerk webshop laten maken?

Neem dan snel contact op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.