Klantervaringen

persoonlijk contact.
vast contactpersoon.
tevreden klanten.

scroll

“Bureau Kamp is van onschatbare waarde geweest in de opstartfase van ons bedrijf.”

Alexander heeft de gave om tegelijkertijd zowel duidelijk de leiding te nemen in het creatieve proces, als open te staan voor de wensen en gevoelens van de klant. Aan de hand van onze input kan hij visualiseren wat wij slechts vaag konden omschrijven. Hier was ik positief door verrast, want dit geldt zeker niet voor elk grafisch/webdesign bureau.

Daarnaast verloopt de communicatie prettig (het was heel af en toe zelfs gezellig) en hebben wij ook het idee een duurzame relatie opgebouwd te hebben. Alexander is namelijk nooit te beroerd om na afloop van de opdracht nog wat aanpassinkjes te doen, indien gewenst.

Daniël Gras, Green Wave

“Alexander is communicatief, open en levert fantastisch werk.”

Als je als design studio een nieuwe website wilt dan wil je dat die website er ook helemaal uit gaat zien zoals je bedacht hebt. Bureau Kamp heeft voor ons een custom site gemaakt waarbinnen wij al onze specifieke, gedetailleerde wensen verwerkt zagen. Alexander is ontzettend communicatief, open en levert gewoon fantastisch werk.

Bas Dumoulin, Studio MiNSK

“Geef Alexander een half idee en hij kopt hem precies in zoals je bedoelde”

Alexander heeft aan een half woord genoeg en overtreft met zijn webdesign en service nu al meerdere keren mijn verwachting. Meerdere keren, want sinds de eerste website die hij voor me maakte, wist ik hem snel te vinden voor een tweede.

Geef Alexander een half idee en hij kopt hem precies in zoals je bedoelde. Hij heeft wat mij betreft een vrij zeldzame combi van gevoel voor design, verstand van techniek, oog voor user experience en empathisch vermogen om prettig te zijn in samenwerking.

Frank van Beek, TjobTjob

“Alexander heeft het juiste doorzettings-vermogen!”

Met bijna 10 jaar ervaring als online ondernemer weet ik dat een goede website beheerder onmisbaar is. Met Bureau Kamp hebben we een bovengemiddeld positieve ervaring als het gaat om professionaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid.

Het vinden van een website beheerder die echt waar voor je geld biedt is geen gemakkelijke opgave, maar na ruim een jaar samenwerking kunnen we concluderen dat met Bureau Kamp onze zoekopdracht is geslaagd.

Wij stellen hoge eisen aan onze websites en komen met soms pittige vragen. Uit juist de lastige vragen hebben we kunnen zien dat Alex het juiste doorzettingsvermogen heeft.

Tom Rijs, Shingyo

“Alexander is meedenkend, creatief en altijd op zoek naar een passende oplossing”

Mijn samenwerking met Alexander gaat al jaren terug. Inmiddels zo’n 8 jaar geleden kwam ik met Website delivery (voorganger van Bureau Kamp) in contact door een toenmalig HBO stagiaire die bij ons een afstudeerproject afrondde.

Bureau Kamp heeft de websites voor Twentsche Voetbalschool en Minisoccerbal ontworpen en ontwikkeld en helpt mij geregeld met promotiemateriaal voor de Twentsche Voetbalschool en Minisoccerbal.

Ik ben zeer positief over de samenwerking met Alexander. Hij is meedenkend, creatief en altijd op zoek naar een passende oplossing. Ik kan Bureau Kamp dan ook van harte aanbevelen!

“Alexander is een enthousiaste en creatieve jongeman”

Alexander heeft voor mij de website van NXTchapter ontworpen en gerealiseerd.
Ik zocht iemand die de huisstijl kon vertalen naar een zakelijke en tegelijkertijd warme en speelse website. Via mijn netwerk werd Alexander mij terecht aangeraden!

Alexander verstaat zonder enige twijfel zijn vak. Wat hem bijzonder maakt is zijn inlevingsvermogen en flexibiliteit. Dit draagt bij aan een zeer plezierige samenwerking. We spraken telkens weer dezelfde taal en hij heeft, van ontwerp tot oplevering, mijn wensen begrepen en vertaald naar concrete beelden en functionaliteiten op de (mobiele)website. Naast de website heeft Alexander zich ook nog over de huisstijl ontfermd en deze nog meer verfijnd en vertaald naar beelden voor o.a. facebook en twitter.

Alexander is een enthousiaste en creatieve jongeman met humor en een bulk positiviteit. Hij denkt continue mee en werkt en schakelt snel, niets is hem te gek of te veel. Hij biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding en ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Alexander bedankt voor de fijne samenwerking en uiteraard de mooie website!

Jorien Mira Crusius, NXTchapter

Ook samenwerken?

Neem dan snel contact op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.