Short Stay at Home

Vind jouw short stay huurwoning.

Short Stay at Home is een online platform waar vraag en aanbod van tijdelijke huisvesting samenkomt. Zie het als een soort van Funda, maar dan met de focus op korte termijn verhuur. Een ideaal platform voor internationale werknemers en flexwerkers die voor een korte periode een woning zoeken.

Verhuurders kunnen hun woonruimte(n) aanbieden middels een gratis account en woningzoekenden kunnen voor € 9,95 p/maand een account aanmaken zodat ze in contact kunnen komen met de verhuurder.

Vakgebied

Woningplatform

Diensten

  • Webdesign
  • Webshop

Short Stay at Home onder de loep genomen

De website is relatief complex van aard, dus er moest van tevoren goed worden nagedacht over zaken als splitsing tussen verhuurders en woningzoekenden, de abonnementsvorm voor woningzoekenden, het systeem waarmee de verhuurder zelf gemakkelijk woonruimte(n) kan toevoegen, meertaligheid van de website en hoe de woningzoekende gemakkelijk contact kan opnemen met de verhuurder.

Short Stay at Home focust zich naast flexwerkers tevens op internationale werknemers, dus een meertalige website was gewenst. De website is daarom meertalig gemaakt middels de gebruiksvriendelijke WPML module.

De basis voor het (via de front-end) kunnen toevoegen van woonruimten is de Easy Property Listings plugin. De plugin was in de basis echter niet volledig toereikend, middels maatwerk is deze volledig op onze wensen aangepast.

Voor de betaalde abonnementsvorm wordt gebruik gemaakt van WooCommerce Subscriptions. Woningzoekenden kunnen via iDEAL het maandelijkse abonnement afrekenen en via automatische incasso wordt € 9,95 p/maand geïncasseerd, totdat het abonnement wordt opgeheven.

Middels WP User Manager wordt er onderscheid gemaakt tussen de woningzoekenden en verhuurders. Tevens verzorgt deze plugin de registratie van nieuwe accounts, de afscherming van content, het managen van de accounts door Short Stay at Home en de mogelijkheid om in te loggen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website

Ook een maatwerk website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.