RecallDesk

Begin 2021 kreeg ik een belletje van Rutger Oldenhuis. Hij had mij gevonden via Google en was op zoek naar een betrokken en betrouwbare partij die hem kon helpen om zijn nieuwe bedrijf RecallDesk van spraakmakende branding en dito website te voorzien. En zo geschiedde..

Zoals altijd begonnen we bij de basis: het logo. Het logo van RecallDesk moest zowel professionaliteit als creativiteit uitstralen en uiteraard ook affiniteit hebben met de markt, het terughalen van (ongewenste) producten. Het resultaat is een kleurrijk ontwerp met een kenmerkend, doch professioneel font.

Door met huisstijl en website

Nadat het logo geheel naar wens was hebben we de huisstijl vormgegeven, bestaande uit een ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier, PowerPoint / Keynote sjabloon en een e-mail handtekening.

Tegelijkertijd hebben we de website opgepakt, die meertalig is opgeleverd en perfect aansluit op de rest van de huisstijl. De kleuren uit het logo zijn subtiel verwerkt in diverse elementen, zoals koppen en icons. Het font dat voor het logo als basis heeft gediend komt tevens terug in de koppen.

Benieuwd naar het resultaat? Klik dan op onderstaande button.

Bezoek website

Ook samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op Vraag offerte aan