Natuur & Slim

Slanker, energieker en gezonder door het leven.

Slanker, energieker en gezonder door het leven? Natuur & Slim geeft persoonlijk voedingsadvies en helpt inzicht te krijgen in een gezond en gevarieerd eetpatroon om je weer energieker en vitaler te voelen.

Voor Natuur & Slim ontwierp ik het logo en de huisstijl, bestaande uit visitekaartjes, (online) briefpapier, enveloppen, social banners, een PowerPoint template en digitale handtekening. Lees hieronder meer over de totstandkoming van het logo.

Vakgebied

Voeding & gezondheid

Diensten

  • Logo ontwerp
  • Huisstijl

Slim in zijn eenvoud

Voor het logo waren we op zoek naar een abstracte, subtiele vorm die de link legt met afslanken. Door twee delen van cirkels met elkaar te combineren ontstaat een vorm van een zandloper, welke symbool staat voor het proces van afslanken.

We hebben gekozen voor een groen verloop in het beeldmerk, wat refereert naar het proces. Afslanken doe je niet in één dag, maar gaat geleidelijk over een langere periode. Voor het woordmerk hebben we de focus gelegd op aardetinten, die refereren naar de natuurlijke (lees: plantaardige) voedingsadviezen. De hoeken van de letters hebben een subtiele ronding, zodat het minder hard overkomt. Het gebruikte font, kleurcodes en richtlijnen omtrent het logo gebruik zijn vormgegeven in een overzichtelijke styleguide.

Bekijk de styleguide

Ook een logo en huisstijl laten maken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.