Jakop Ahlbom Company

We make people wonder.

In samenwerking met Studio MiNSK ontwikkelde Bureau Kamp de nieuwe website van Jakop Ahlbom Company, een theatergezelschap dat fysieke voorstellingen maakt die tot de verbeelding spreken.

Studio MiNSK verzorgde het ontwerp en aan Bureau Kamp de schone taak om dit ontwerp om te bouwen tot een krachtige, meertalige website die gemakkelijk te onderhouden is en zowel qua front- als back-end tot in de puntjes verzorgd is. Dat wil zeggen een intuïtief ontwerp aan de voorkant en een gebruiksvriendelijke, eenvoudig te gebruiken beheeromgeving, zodat de website eenvoudig aangevuld kan worden met nieuwe voorstellingen.

Vakgebied

Theatergezelschap

Diensten

  • Webdesign

Even onder de motorkap kijken

Het belangrijkste doel van de website is om de bezoeker te informeren omtrent de voorstellingen van Jakop Ahlbom Company en ze vervolgens de mogelijkheid bieden om gemakkelijk kaarten te kopen voor een specifieke voorstelling.

Om dit te kunnen realiseren, en het tegelijkertijd werkbaar te houden in het CMS, hebben we ervoor gekozen om de voorstellingen onder te verdelen in hoofd- en subpagina’s. Op deze manier hoeft een voorstelling slechts één keer toegevoegd te worden en kunnen en kunnen er onbeperkt specifieke data van een voorstelling toegevoegd worden. Als de content (teksten en afbeeldingen) van de voorstelling wijzigt hoeft dit op slechts één plek te gebeuren, in tegenstelling tot de vorige website van Jakop Ahlbom Company waar het voor elke datum aangepast moest worden. Dat is pas gebruiksgemak.

Ook een te gekke website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.