HydroLogic

Experts op het gebied van water en ICT.

HydroLogic bestaat uit een team van jonge professionals met een enorme kennis op het gebied van water en IT. Met behulp van big data willen ze de volgende sprong zetten op het gebied van watermanagement. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

HydroLogic pakt door inzet van ervaren specialisten, modellen en slimme ICT oplossingen wateruitdagingen effectief aan. Ze bieden de juiste informatie en kennis om watersystemen meer weerbestendig en klimaatadaptief te maken.

Vakgebied

Waterschap

Diensten

  • Webdesign
  • Print

Jarenlange samenwerking

De samenwerking tussen HydroLogic en Bureau Kamp gaat al jaren terug. Klein begonnen, maar inmiddels beheert Bureau Kamp een groot deel van de (product)websites van HydroLogic.

Onlangs hebben we een template op maat ontwikkeld wat enorme mogelijkheden biedt is op het gebied van flexibele content. Dit maakt het template de perfecte basis voor de verschillende HydroLogic websites.

Naast het beheren van de websites van HydroLogic ontwerpt Bureau Kamp ook geregeld magazines, folders en brochures, zoals recentelijk de FEWS brochure.

Ook samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag meer over je project.