Hart Huppels

Waar je hart een huppel maakt.

Doen waar je blij van wordt, waar je hart een sprongetje (lees: huppel) van maakt. Daar draait het om bij Hart Huppels. Ben je niet tevreden op persoonlijk of zakelijk vlak? Marieke (a.k.a ‘geluksmentor’) neemt je graag bij de hand om ervoor te zorgen dat je (weer) doet waar je blij van wordt.

Wat Marieke het belangrijkste vond is dat de huisstijl warmte uitstraalt, gecombineerd met een speelse en lichtelijk vrouwelijke touch. Na een productief proces, waarin diverse fonts en kleurstellingen de revue zijn gepasseerd, is onderstaande huisstijl het jasje wat Hart Huppels als gegoten zit.

Vakgebied

Coaching

Diensten

  • Webdesign
  • Webshop
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl

Website, webshop én online leeromgeving in één

Bijzonder aan deze website is dat deze naast een webshop module ook een online leeromgeving bevat. Allemaal onder één dak, ontwikkeld op basis van WordPress, WooCommerce en LearnDash LMS.

Het grote voordeel hiervan is dat Marieke de website, webshop producten en trainingen vanuit één online omgeving kan benaderen én beheren. Geen gedoe dus met meerdere logins en software die op meerdere plekken geupdate moet worden. Dat scheelt weer tijd en dus geld.

Bekijk de website

Ook samenwerken?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.