Anastasi

Trouwjurken tot maximaal € 960.

Op zoek naar de perfecte trouwjurk? Laat hem bij Anastasi Bruisatelier ontwerpen voor maximaal € 960. De stijl, de kleur, het model, de stof. De klant bepaalt!

Met Anastasi Bruisatelier had ik een intensieve, langdurige samenwerking om de nieuwe website tot stand te brengen. Nazar had precies in zijn hoofd hoe de website eruit moest komen te zien, tot in de kleinste details. Aan Bureau Kamp de schone taak om zijn wensen in vervulling te laten gaan en een plaatje van een website te ontwikkelen. En óf dat gelukt is!

Vakgebied

Bruidsmode

Diensten

  • Webdesign

Animaties tot in de puntjes verfijnd

Nazar van Anastasi Bruidsatelier is fan van subtiele animaties bij het bezoeken van een website. En hij wilde deze ook graag doorgevoerd hebben in de nieuwe website van Anastasi. Door zogenaamde keyframes / waypoints te implementeren in de code kan je op een maatwerk website exact bepalen welk element moet animeren, op welke manier deze manier animeren en voor hoe lang.

Gezamenlijk hebben we de website grondig doorgenomen en bepaald welke elementen we konden laten animeren en welke niet. Het resultaat is een vloeiend, dynamisch geheel wat intuïtief aanvoelt.

Ontdek het zelf

Ook een maatwerk website?

Neem vrijblijvend contact op. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.