Over Bureau Kamp

persoonlijk contact.
vast contactpersoon.
tevreden klanten.

scroll
image hover

Mijn naam is Alexander van der Kamp. Ik ben een enthousiaste, creatieve ondernemer die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Na het afronden van mijn opleiding Commerciële Economie en een aantal jaar praktijkervaring heb ik besloten om mijn passie voor ontwerpen en het ontwikkelen van websites achterna te jagen en een eigen bureau op te zetten.

Toen ik in 2010 mijn eigen bedrijf oprichtte ben ik begonnen onder de naam Website delivery. Na vele jaren met plezier onder deze naam gewerkt te hebben landde in 2018 de gedachte dat de naam ‘Website delivery’ de lading niet meer goed dekte. Ik ben begonnen op een kleine studentenkamer met de focus op webdesign, maar in de loop der jaren is Website delivery uitgegroeid tot een full-service bureau gespecialiseerd in zowel webdesign als het ontwerpen van complete merkidentiteiten. Daarom heb ik besloten om de volgende stap te zetten en per 1 januari 2019 verder te gaan onder de naam Bureau Kamp.

 • Kennismaking

  We bespreken uitgebreid je wensen en zorgen er samen voor dat een goed begin het halve werk is.
 • Design

  Vervolgens ontvang je een ontwerp op maat. We optimaliseren deze totdat je geheel tevreden bent.
 • Realisatie

  Na goedkeuring te hebben ontvangen start de ontwikkeling die je live kunt volgen gedurende het traject.
 • Oplevering

  Als na de ontwikkelfase de puntjes op de i zijn gezet en je geheel tevreden bent wordt er pas opgeleverd.

Kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs, daar draait het om bij Bureau Kamp

Ben je op zoek naar een eigenwijze professional die je kan helpen met zowel het creatieve proces als het ontwikkelen van je website? Dan ben je bij Bureau Kamp aan het juiste adres. Ik kan je niet alleen helpen aan een sterke merkidentiteit, maar zorg ook voor een aansluitende website of webshop. Door mijn veelzijdigheid, creativiteit en jarenlange ervaring ben ik in staat om een sterke fundering voor je bedrijf neer te zetten of je huidige positionering van nieuw elan te voorzien.

Omdat ik als jonge ondernemer ben begonnen, weet ik als geen ander hoe je met een beperkt budget een sterke presentatie van je bedrijf kunt realiseren. Kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs staat bij Bureau Kamp dan ook hoog in het vaandel. Door mijn kleinschaligheid ben ik in staat om goed naar je wensen te luisteren en deze succesvol te vertalen naar een professionele presentatie. Uitmuntende service en duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk en staan daarom voorop tijdens het gehele proces, van eerste contact tot oplevering.

Enthousiast geworden? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend sparren?

Neem dan snel contact op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.