Logo laten ontwerpen

Logo of merkidentiteit laten ontwerpen door een professioneel ontwerpbureau? Bureau kenmerkt zich door persoonlijk contact, 100% maatwerk en een hoge klanttevredenheid.

Portfolio Contact opnemen

Magazine Maxim Winkelaar
logo-design

Logo ontwerp & merkidentiteit

Of je nu alleen een nieuw logo wilt laten ontwerpen of een complete merkidentiteit die tot in de kleinste details van je visuele communicatie is doorgevoerd, Bureau Kamp helpt je aan een unieke, tijdloze identiteit die past bij jouw bedrijf.

Bureau Kamp heeft jarenlange ervaring op het gebied van logo ontwerp & merkidentiteit. Klanten komen bij Bureau Kamp voor een uniek ontwerp op maat, een vast contactpersoon en de mogelijkheid om zowel je merkidentiteit als website of webshop bij één bureau onder te brengen.

Voor alle ontwerpen geldt dat deze in goed overleg worden ontworpen en dat je na oplevering geheel tevreden bent met het resultaat. Tijdens het gehele proces staat open communicatie voorop en is het doel om een kwalitatief, eenduidig en betrouwbaar logo of merkidentiteit te ontwikkelen die de gewenste boodschap overbrengt op je doelgroep.

Net als vele andere tevreden klanten een logo laten ontwerpen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Eindeloze mogelijkheden

Bureau Kamp biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie. Volstaat een basis huisstijl voor je bedrijf of pak je compleet uit en voer je de visuele communicatie door in een complete merkidentiteit? Een greep uit de mogelijkheden:

Logo laten maken? Tevreden klanten met een logo ontwerp

*Bovenstaande prijzen zijn indicatief en exclusief BTW

Ook een merkidentiteit of logo laten ontwerpen?

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag meer over je project.

Neem contact op Vraag offerte aan