Huisstijl laten ontwerpen

mix and match.
samenhangend geheel.
100% tevredenheid.

scroll

Huisstijl ontwerpen; met aandacht en 100% tevreden

Een aansprekende huisstijl is onmisbaar voor een bedrijf, of je nou een lokale kapper bent of een A-merk van wereldformaat. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig. Het is immers de eerste indruk die de klant krijgt.

De essentie van een onvergetelijke huisstijl is dat deze naadloos aansluit op je bedrijf. Om deze reden besteedt Bureau Kamp veel aandacht aan het idee achter de huisstijl, gebaseerd op de kernwaarden van de organisatie. Op deze manier is je huisstijl uniek, op maat ontworpen en een onmisbaar onderdeel van je bedrijf.

Net als vele andere tevreden klanten een professionele huisstijl laten ontwerpen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

  • Kernwaarden

    Het uitgangspunt van elke huisstijl dient in mijn ogen de kernwaarden van je bedrijf te zijn. Wat drijft je onderneming, wat vind je belangrijk, hoe wil je overkomen en hoe kunnen we dit tot uiting laten komen in een passend ontwerp.
  • Logo als basis

    Het logo is het vertrekpunt van het huisstijl ontwerp. Kleurstelling, typografie en gevoel bij het ontwerp moeten kloppen. Pas als je geheel tevreden bent werken we het logo uit in de door jouw gewenste huisstijl elementen.
  • Stijlgids

    Bij de ontworpen huisstijl ontvang je een stijlgids met gebruikte kleurcodes en fonts. Op deze manier zorg je ervoor dat je huisstijl consistent is en blijft. Uiteraard ontvang je het ontwerp tevens in alle nodige bestandsformaten.

Klanten met een lach.

Huisstijl bedrijf samenstellen; eindeloze mogelijkheden

Welke elementen een huisstijl allemaal dient te omvatten verschilt enorm per bedrijf. Bezoek je vaak congressen? Dan is een visitekaartje onmisbaar. Opereert je onderneming vooral online? Dan is een sjabloon voor online briefpapier en een digitale handtekening van uiterst belang. Elk bedrijf is uniek en kent een andere invulling toe aan het ontwerpen van een huisstijl.

Welke samenstelling van de huisstijl heeft jouw bedrijf nodig? Volstaat een standaard pakket bestaande uit een ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen of zijn er meerdere elementen nodig, zoals een menukaart, folder, spandoek, reclamebord of ontwerp voor een bedrijfsbus?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button en specificeer welke elementen de huisstijl dient te omvatten.

Offerte aanvragen

Ook een huisstijl laten maken?

Neem dan snel contact op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.