Grafisch vormgever

Op zoek naar een grafisch vormgever / grafisch ontwerper in Zwolle? Bureau Kamp is een persoonlijk reclamebureau, gespecialiseerd in maatwerk.

Portfolio Contact opnemen

Bureau Kamp icon

Grafisch ontwerper

Op zoek naar een grafisch vormgever of grafisch ontwerper in Zwolle? Bureau Kamp is een persoonlijk reclamebureau in Zwolle, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk oplossingen op het gebied van webdesign, merkidentiteit en visuele communicatie.

De kracht van Bureau Kamp is dat je zowel je website als grafisch ontwerp bij één partij kunt onderbrengen. Bureau Kamp, grafisch vormgever in Zwolle, kan niet alleen een website of webshop op maat voor je ontwikkelen, maar ook een nieuw logo of een complete merkidentiteit.

Op zoek naar een professionele partner op het gebied van grafische vormgeving? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

design

Grafisch ontwerper

Bureau Kamp in Zwolle biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van grafisch ontwerp. Volstaat een basis huisstijl voor je bedrijf of pak je compleet uit en voer je het grafisch ontwerp door in een complete merkidentiteit?

Bureau Kamp is niet alleen gespecialiseerd in grafische vormgeving, maar ook in WordPress webdesign. Naast een grafisch ontwerp ook een professionele website laten maken tegen een betaalbare prijs, met uitmuntende service én compleet op maat gemaakt? Dan ben je bij Bureau Kamp aan het juiste adres, jouw persoonlijke grafisch vormgever in Zwolle.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Ik hoor graag meer over je project.

Een greep uit mijn klanten

 • Als je als design studio een nieuwe website wilt dan wil je dat die website er ook helemaal uit gaat zien zoals je bedacht hebt. Bureau Kamp heeft voor ons een custom site gemaakt waarbinnen wij al onze specifieke, gedetailleerde wensen verwerkt zagen. Alexander is ontzettend communicatief, open en levert gewoon fantastisch werk.

  Bas Dumoulin, Studio MiNSK

 • Geef Alexander een half idee en hij kopt hem precies in zoals je bedoelde. Hij heeft wat mij betreft een vrij zeldzame combi van gevoel voor design, verstand van techniek, oog voor user experience en empathisch vermogen om prettig te zijn in samenwerking.

  Frank van Beek, TjobTjob

 • Alexander heeft ons geholpen met het bedenken en maken van ons logo, visitekaartje en informatiebrochure. Hij levert snel de eerste opzet aan, luistert goed, denkt mee in mogelijkheden en maakt de vertaalslag naar een kwalitatief mooi eindproduct. Kortom een tevreden klant en kan Bureau Kamp van harte aanbevelen!

  Maxim Winkelaar Architects

 • De communicatie met Alexander verloopt zeer prettig. Vragen worden snel en goed beantwoord, ook nadat de website gerealiseerd is. Alexander denkt mee en geeft tips, wat ervoor gezorgd heeft dat de website een geweldig eindresultaat heeft opgeleverd. Aan alles kan je merken, dat het een passie is van Alexander en dat hij er alles aan doet om de klant tevreden te stellen.

  Asse Klein, Dutch Motorsport

 • Alexander is iemand die luistert naar je verhaal en dit vertaalt in beeld. Hij verplaatst zich in jouw visie en maakt je droom tot werkelijkheid. Soms fijn dat als je een beeld hebt dat niet helemaal klopt hij je dan kan laten zien hoe het nog mooier kan. Eigenwijsheid gecombineerd met een enorm creatief talent en dat maakt hem zo bijzonder en uniek.

  Annemarie Swart, Texeltrips

Op zoek naar een grafisch vormgever in Zwolle?

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag meer over je project.

Neem contact op Vraag offerte aan